Het boek Domie vertelt

In het kader van het 5 jarig bestaan van deze website heb ik de eerste 100 blogs gebundeld tot een boekje. Je kan vanaf deze plek op de website het boekje kopen. Onder aan de pagina zie je de afbeelding van mijn boek. Daar onder staat de knop ‘nu kopen’ Wanneer je daar op klikt kom je rechtstreeks uit bij de online boekhandel die mijn boek verkoopt

Heb je liever de gesproken versie? Ik heb het boek zelf ingesproken. Let op dit betekent wel dat de geluids kwaliteit anders is dan de professionele omstandigheden die je wellicht gewend bent van Passend lezen.
Ik heb geen professionele geluids studio.
{Het boek is opgenomen in het bestandsformaat mp3.

Ben je geintereseert in het gesproken boek. Deze kost 10 euro!

Stuur een mail naar : boek@domievertelt.nl.
Vermeld hierin je naam, adres en het aantal boeken wat je wenst te krijgen.
Ik stuur je een mail terug met het rekeningnummer en je bestel nummer.
Zet het bestel nummer samen met je naam bij het betalings kenmerk.
WAnneer je betaalt hebt stuur ik je het boek op een usb stick toe.

 

Dominieke Bos

Domie vertelt
Dominieke Bos schrijft ervaringsverhalen. Zij spiegelt in haar korte verhalen op humoristische wijze de vizie van de maatschappij op het gebied van de (omgang met) visueel gehandicapten. Ieder verhaal eindigt met een glimlach van de lezer.
€20,00 Paperback